Diskuse

Čím škodí Rusko?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Takovou snůšku lží a demagogie narvat do článku, to asi dalo hodně práce, co? :o)

Autor si prý jak píše dokonce vůbec nevšiml, že Rusko vstoupilo na ukrajinské území.. (dokonce si té své nevšímavosti ještě chlubí!) natož aby si všiml, že si Rusko dokonce odtrhlo  kus Ukrajiny .. a asi si autor ani nevšiml, že Rusko dále vehementně podporuje svou pátou kolonu na Ukrajině s cílem odtrhnout ještě další kus ukrajinského území. 

Autor dokonce vyčítavě píše, že vidí přesuny ukrajinské armády na Ukrajině směrem na východ.. prý "směrem k hranicím Ruska"  ;-D 

Co si to ti Ukrajinci dovolují,. chránit si své území proti ozbrojeným separatistům, že? 

Ale když si Rusové chránili své území přímo na území Čečenska, to bylo něco jiného.. to mělo jiné grády.. tehdy zahynulo rukou ruských vojáků téměř 100.tisíc civilistů.. ale na to asi měli Rusáci na rozdíl nyní od Ukrajinců právo! :-P

A není nad to, co dělá "poctivý a slušný" bolševik, kágébák V.V. Putin, ošlehaný službou ještě za doby SSSR!

Lehce prokazatelnou pravdou prý dle autora je, že západ plive na Rusko, ale to, že Rusko plive na západ si nevšiml.. a že mnozí ruští novináři, kteří chtěli napsat i něco proti Kremlu byli zavražděni, to už náš autor vidět nechce vůbec! 

Nevidí to, že na západě je mnoho novinářů, kteří píší proti Washingtonu a nejenom že o život nepřišli, ale dokonce jsou jim dávány i přímo na západě medaile či že s takovým psaním zbohatli! .. Píší proti USA přímo v USA.. a nic se jim neděje!

Nu což.. já jsem otrlý, byl jsem zvyklý číst přesně takové články jako nyní od p.Votípka v Rudém Právu, takže mě takový článek nepřekvapí.. A samozřejmě takový článek potěší naše frustrované nenávistníky, naší lůzu, rusofily, kterým schází časy, kdy nás Rusáci okupovali dlouhých 20 let.. 

Ale proč ne. Je to daň za demokracii. Beru!

1 0
možnosti
Foto

Teď už ho jen ukřižovat a chodit se k němu modlit. Nedělejme z Putina světce, ale jedno se mu upřít nedá. Je to vůdce jak má být, na rozdíl od našich šašků, snad s výjimkou Babiše. Ten je zatím také svůj.

1 1
možnosti
MS

Ano, teď jste uhodil hřebík na hlavičku. Je to führer jak má být. :-P

3 0
možnosti
JM

J14i69r42i 82M49a79l82i83n72a

15. 8. 2014 23:15

Presne takove reci o zavadeni poradku a boje proti ruznym perverznostem byly slyset i v dobe, kdy se dral k moci Hitler.

Dalsi znamky zacinajici fasisticke diktatury jsou zde take. Ovladnuti medii, vrazdy nepohodlnych novinaru, "ochrana" krajanu v pohranicnich oblastech, agrese proti sousednim zemim. 

Uz zbyva jen zacit hajlovat…...Rv

5 3
možnosti
JC

Vždyť se tak již na Ukrajině nedávno a doteď hajluje, za vřelé a velké podpory USA a EU. Na Majdan se nedá zapomenout, ani na ty miliardy dolarů, které do toho investovaly USA ...

4 4
možnosti
MM

Diktátor, pokrytec a slizký skřet Putin, mediální hvězda Ruska, který zvládne úplně vše jako Chuck Nirris je Vaším koněm, že. Inu vrána k vráně sedá, rovny rovného si hledá. Jste manipulátor jako Tass. Za bolševika se říkavalo: "In vino veritas, keď pijem víno, verim i Tassu."Rv

6 5
možnosti
LW

L14e26o 81W86o96l30f

15. 8. 2014 18:39

Pokud je někdo vyznavačem komunistického manifestu, tak nemůže článku

nic vytknout. Neb za chudobu mohou samozřejmě jen bohatí. Nikoliv vlastní

neschopnost, lenost atd. nebo jen pouhá nepřízeň osudu. Zde platí leninské:

aby už na světě nebyli boháči. (proč ne chudáci?)

Čím škodí Rusko? Rusko je imperiální velmoc, sice ne první velikosti,ale je!

A jako taková, hájí své imperiální zájmy. A jak už to tak chodí, je to vždy na

úkor slabších. V tomto směru si velmoci nemají co vyčítat. Rozdíl tady přecejen

je, demokracie nebo autokracie. Osobně dávám přednost demokracii.

9 6
možnosti
MT

Vidíme jak demokracie funguje v Iráku a jinych zemích, kde přinášíme demokracii.

4 2
možnosti

"Putin, který uvažuje jinak, chce opravdovou poctivost a slušnost" Berete na to něco? 8-o

10 7
možnosti
MS

V Rusku jste evidentně nebyl. A když ano, tak jen maximálně na letišti. Zkuste si projet Rusko třeba stopem nebo na kole bez bumážky, bez úplatků. 

Čiší s vás láska k režimu Putinovského typu. 

Jeďte do Ruska a napište o tom blog. ISSTRAS vám cestu jistě zaplatí.

7 6
možnosti
MP

Pane Svobodo, zkuste projet Ukrajinu beze zbraně. Pokud vás cestou nikdo nepřepadne, považujte za to ruský, pardon ukrajinský zázrak. Ale ot se nehodí do krámu, tak o tom se nemluví!

3 1
možnosti
RF

Dobry clanek. Nemam co dodat. Snad jen ze souhlasim a odkaz na muj oblibeny blog pro ty kdo chteji premyslet.

http://radimvalencik.pise.cz/1563-jake-reformy-a-proc-190-co-bude-dal-i.html

7 5
možnosti
PK

P15e23t19r 52K42u16č77e90r97a

15. 8. 2014 17:34

Rusko se sotva dostalo z krize, exortem surovin, a uz by melo svetu (Zapadu) ukazat jak na to? Zapad, to jsou suverenni staty, nepotrebuji zadneho Batusku, ucitele. At si Putin u sebe dela co chce, pokud mu to rusove schvali a pokud je schopen se soustredit i na vnitrni problemy Ruska. Zatim to vypada, ze to jeho utahovani sroubu doma a soustredi se na "strategicke zajmy" ruska vede rusko do vetsi mezinarodni izolace. To mi neprijde uz ani jako politika, ale valecna strategie. Nekoukate se na zebricek korupce vzhuru nohama? Zrusime verejne souteze, zakazeme demonstrace, co je spravne vybere ministerstvo propagandy, vudce, nebo kdo?

9 6
možnosti