Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Putin chce poctivost a slusnost ;-DVova je proste charakter ;-)

5 1
možnosti
JR

J10a24r90a 70R24a81n81k

15. 8. 2014 17:09

V USA zije pre milion ilegalu, jiste kriminalita se tim nesnizuje a nejakou zbran ma asi doma kazdy, nevim, sama jsem pro zakaz a kontrolu. Za posledni rok uteklo z Centralni Ameriky, Hondurasu a Mexika 60.000 deti, nejmladsimu jsou 4 roky, proc myslite, ze je rodice posilaji........Az nebudou v Rusku novinari strileni o odklizeni do neznama, dozvite se mozna i horsi zpravy, kriminalita tam zrejme bude jako v kazde jine zemi, blogeri se uz zacinaji stavet na zadni, filmari a spisovatele maji prisne zakazy o cem nepsat, jaka slova nepouzivat, mladez je vsude revolucni a za cas mu to nebudou brat, poku jeste nekteri budou moci vycestovat, uvidi, ze jinde internet funguje bez zakazu. Pokud Vam vadi Obamova vlada (v posledni dobe mu moc nefandim, jeho nerozhodnost a pomale jednani, nektere z Kanadanu take zarazi), ale ta prava studena valka zacne az se do Bileho Domu dostane republikan, pak se radeji opet dejte do "holportu" se CCCP.

8 8
možnosti
MN

je s podivem jak hodne toho o Rusku vite o jeho zakonech zakazech narizenich atd. to je skoro na to usporadat besedu. Ja znam Rusko z dob kdy bylo jeste SSSR, bida a nouze, ale dokazali maknout, na jejich vystavisti dokazovali, ze pro ne neni nic nemozne a skutecne neni. Potom se SSSR rozpadlo po Gorbym ktereho se takticky zbavili, prisel opilec Jelcin, To co Gorby zakazal se rozpadlo v nic, potom nastoupil Putin na stridacku s Lebedevem a vida zeme se zacala zmahat - no jiste ze najdete i vesnice kde lisky davaji dobrou noc, jiste je tam i kriminalita stejne jako v Bronxu, tech vybydlenych domu jako ve Statech tam asi tolik nebude, ale uz jsou tam hlavne obchody, obchody ve kterych maji zbozi ktere je mnohdy levnejsi nezli u nas a pokud pojedou z vlastni produkce pak bude jeste levnejsi. Cemu fandit?  No snad tomu aby se lidi v zemi meli dobre a pokud se dobre mit budou, tak budou podporovat i Putina zatim je to tak, ze uz ma podporu 90% lidi, domniva se nekdo, ze je to vsechno jen diky zakazum prikazum a nebo zmanipulovanym pruzkumum? To by bylo hned na Zapadnich zpravodajskych kanalech, ale on je pozvedl, pozvedli ekonomiku, Rusko neni preci jenom Putin ale je to jejich Duma, jsou to ekonomove vedci umelci atd. A  z mnoha vyjadreni Zapadnich politiku je citit zavist, obrovska zavist toho, ze oni ve svych zemich zdaleka nemaji oblibu takovou jakou ma Putin a verte ze za nim lidi pujdou. Kdyby to byl jen nejaky diktator jak se mnohdy pise, pak za nim jiste nepujde mladez, ta mladez ktera je rebelska a chce si delat co chce... jenze ono to tak neni i oni si cti sveho prezidenta. Jak je to u nas? No at nekdo udela pruzkum. Tady se rozdelil narod na privrzence Karla a ty pro Milose a dodnes si nadavaji - v Rusku maji Vladu a jsou jednotni....

7 4
možnosti
Foto

Ode mne souhlas. O to větší, když čtu ty výkřiky dole.

15 10
možnosti
MN

tesim se, protoze pan Ales Javurek nam sem da odkaz na to jak Putin vyznamenava sve vojaky za obsazeni Krymu. Jinak to je jedine, co dokazal v diskusi uvest jako diskusni prispevek k tematu!

6 3
možnosti
TH

Obdivuji vaše sebeobětování zůstat zde s námi a obdivuji vaše odhodlání napravit nás,nehodné.

6 6
možnosti
JF

J73a32n 64F26r51o69l53í11k

15. 8. 2014 16:18

To jste autore kreslil Vy sám? Pokud ano Vás je tady škoda. Mohl by jste přispívat třeba do Ohníčku, který jsem povinně odebíral někdy v roce 1953.

8 10
možnosti
AJ

Ruska pata kolona, sbalte se a tahnete si do toho sveho raje na zemi. Putin vas rad uvita

14 19
možnosti
JT

Stejne tak by se dalo doporucit rusofobum odstehovani do Obamistanu

18 4
možnosti
JN

J65o83s24e33f 45N52i62k35l

15. 8. 2014 16:06

R^ karma, velmi dobře napsáno !

17 10
možnosti
AJ

neni 1.4., neboli Aprila, takze tento tvuj zert a ironii nikdo nepochopi

7 8
možnosti
AJ

Jezisi kriste, uplne vidim uvodniky z Rudeho prava ... . Je naprosto jasne kde se autor ucil prekrucovat pravdu, popirat fakta ....  a lhat.

Jen jako prikad: rusky vojak neprekrocil hranice Ukrajiny = Putin vyznamena ruske vojaky za obsazeni Krymu

15 11
možnosti
AJ

si minusujte jak chcete, rozum vam to stejne neprinese

3 4
možnosti
MB

Autore, máte (bohužel !!) naprosto pravdu. Jsem hrozně zklamán českými politiky a veřejnými médii. Místo toho, aby hodnotili události ve světě a zejména na Ukrajině realisticky jako Fico nebo Orbán, tak lezou khakimozkům někam.

12 4
možnosti
AJ

v cem ma pravdu ? Lze, popira fakta, prekrucuje skutecnosti, dela z Putina svaeho co je obeti okolnosti ....

Takovi jako autor, a jemu tleskajici tlupa uzitecnych id...., by meli jit na leceni

4 10
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik