Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Vtipný článek o ohromné tragedii, psáno s velkou noblesou. Tomu já říkám novinařina. Autore dík, jen tak dál. R^Budeme se všichni těšit na vaše další články. 

Je jen dobře, že záporných reakcí pod vašimi články rapidně ubývá, tuponi zůstávají jako kůl v europlotě.

3 2
možnosti
RM

Scénář je stále stejný: vyprovokovat roztržku uvnitř nějaké země a pak je potrestat. US se snaží obsadit a získat vliv ve všech státech, které hraničí s Ruskem. Ovládnou je finančně (kradou zlato všude, kam vkročí výměnou za pomoc MMF), získají dostupnost k přírodním zdrojům a v případě, že se to někomu nelíbí, udělají tam majdan. Navíc jsou stále blíže k Ruským hranicím.

Když jsem byl malý i mladý, myslel jsem si, že US jsou mírumilovnou demokratickou zemí. Je to země ovládaná neskutečnou sebrankou, která se nezastaví před ničím.

Severní Afriku US nezvládly, jelikož v té době neměly už na financování další války. Tak do toho navezly EU. Francouzi na to rádi slyšeli, jelikož taky už potřebovali trošku přezbrojit. Potenciální nebezpečí ze severu Afriky směrem k Evropě vyvolá tlak na obranu Středozemního moře. Hurá, EU strážce míru a socialismu bude zbrojit. Lidé budou mít práci. Budou vyrábět luky, šípy a lodě, znalostní ekonomika poroste, inovace pojedou.

4 0
možnosti
PV

Všichni jsme si mysleli, že USA je zárukou něčeho. Omyl, píšete to zcela přesně - je to chátra. (Nic to nemění na faktu, že prostí Američané... chtěl jsem psát o jejich ctnostech, ale, jsou prostě prostí... lehce se nechají ovlivnit a zfanatizovat, nemají tu zkušenost z totality, jsou v určité fázi vývoje, možná až prohlédnou...)

0 1
možnosti
MD

Tak pohral jste si s tim a muselo vas to nejaky cas stat. Klobouk dolu. Nedrive se mi to zdalo zbytecne komplikovane, ale podle reakci 'ukrajinsky zrakove postizenych' to neni zbytecna prace. Takze karma.

4 1
možnosti
TP

chudák Obama, jak si myslel že přinese mír a všichni ho budou milovat a zatím se stal nepříátele No1, ještě že mu to už dochází, že východnímu zlu se nezavděčíš

1 5
možnosti
RM

Až vám to Oběma dojde, všichni to tady oslavíme.

5 0
možnosti
IH

To je zas blábol. To mi vysvětlete, jak někdo zbohatne na tom, že bude kvůli sankcím vyrábět méně.

A Rusů se přece sankce nedotknou, aspoň ty všechny vaše rusképravdy.ru to tvrdí.

Sice mě překvapilo, že zatímco civilizované státy omezují do Ruska vývoz potenciálně vojenských technologií, tak Putin na oplátku omezuje dovoz potravin, ale to je vlastně normální. Bolševik na vlastní lidi nebral nikdy ohled.

5 11
možnosti
JS

USA sankce proti Rusku nedodržuje, tento týden zahájila v Rusku činnost americká těžební společnost Exxon.  Další státy /Čína, Indie, Latinská Amerika, Turecko.../ také s Ruskem spolupracují. Nakonec zůstane v izolaci jen EU, a tím se prohloubí její zadlužení

10 1
možnosti
IH

Kdybyste si něco o sankcích našel, tak se týkají zbrojních firem a konkrétních vedoucích osob. Exxon - těžba ropy nemá s válkou nic společného.

2 1
možnosti
PZ

Nejlepší jsou články, kde se "řečnická otázka" v jeho úvodu tváří jako začátek objektivního rozboru, ale vklouzne do toho pár perel o "psychopatické chorobné prekoncepci" a zbytek článku je již v podstatě zbytečný, protože autor již řekl, co říci chtěl a zbytek je jen opakováním a kupením týchž samých subjektivních blábolů.

5 8
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik