Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Osvícené prohlášení 35 let poté nic nevyřeší, spíš zní bláznivě. zemědělský sektor je deformovaný a slušně rozvrácený. Soběstačnost v produkci mizerná. Léčení je snad možné jedině velkým, ale opravdu velkým pádem na ústa. A pak znovu od píky.

0 0
možnosti
PV

Děkuji za článek, už bylo načase, vaše texty jsou parádní!R^

Jen jedna poznámka k tzv. sankcím. (Lehce se opakuji) Jednání EU je případ pro Chocholouška. Tomu říkám vizionáři! Každý, kdo, byť jen na malou chvíli podnikal, pěstoval, vyráběl zboží nebo se zabýval obchodem, ví, že problém není něco vyrobit nebo vypěstovat, gró problému je, ty produkty prodat, sehnat kupce. O tom by vám mohli povídat naši živnostníci. A pokud tihle tupci vyhlásí sankce a dobrovolně opustí nenasycené ohromné ruské trhy, kdo bude poškozen? Rusové koupí jinde, vždyť Čína  a Japonsko se ještě teď válí smíchy, co jim zdarma a bez větší námahy padlo do náruče.

A USA? Těch se to netýká, ti jen přidávají pod kotel a haraší zbraněmi, jak jsme od nich zvyklí....

3 1
možnosti
RB

Pod toto se s radostí podepíšu. R^

2 0
možnosti
MP

Kéž by byly v obchodě JEN české potraviny. Ale je to spíš naopak. Neexistuje snad jediná česká potravina v obchodě. Kupte český česnek, české hrozny, české broskve, české melouny...

1 0
možnosti
PH

Ať je to, jak chce, tak to soudruzi v EU nedomysleli (zatím) a US si mnou ruce. Konečně dostávají Evropu ještě pevněji pod svá křídla.

2 1
možnosti
KP

kupuj nemecke potraviny v Globusu, blbecku, budes urcite spokojen

1 4
možnosti
VL

Naučte se něco o množném čísle a jeho používání v češtině. Z lidí nelze dělat blbečka! Blbečka děláte sám ze sebe hloupostmi, které píšete. Račte si přečíst něco o dohodě WTO TBT! Jako ekonom byste o tom dokonce měl něco vědět!

2 4
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik