Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P39e68t78r 10K59o71l87á73ř

18. 7. 2014 11:08

Už vám natřískaný Ziegler spílal do kolaborantů a vlastizrádců ? ;-)

0 0
možnosti
MS

Proč je tento rusofilní paskvil v "zaujálech" ?8-o?

0 0
možnosti
Foto

Bylo by třeba vyšetřit, kdo má tohle všechno na svědomí. Kdo bohatě platil demonstranty na Majdanu. Kdo vyeskaloval protesty do střílení a zabíjení. Kdo sestřelil civilní letadlo. Vzhledem k tomu, že si nedělám žádné iluze o metodách a nástrojích "velké" politiky, mohl to být klidně i někdo, který není ani z Ukrajiny ani z Ruska.8-o

0 0
možnosti
MJ

nechci komentovat článek - je dost subjektivní.

díky autorovi jsem si ale prohlédl záběry ukrajinské televize a jsem vyloženě zhrozen z toho, co jsou schopni ukrajinci dělat, aby se jejich zem nerozdělila. Pokud by česká armáda odstřelovala jakékoli civilisty, tak bych šel demonstrovat proti tomu do Prahy.

Ukrajinci jen mlčí a tím pádem s odstřelováním civilistů souhlasí. Hnus

0 0
možnosti
JJ

Máte na čecháčky spadeno, rusáčku.

Nic proti Rusům, k demokracii sice přičichli zatím jenom z velké dálky, ale rozhodně jsou ve své většině pohostinní a přátelští, duší širokých. Něco jiného je však Rusko jako stát. Pokrytectví, věrolomnost, faleš. Anexe Krymu je toho důkazem. Nějaké dohody a memoranda jsou pro Rusko jenom cárem papíru, když mohou urvat kus území nebo rozšířit svůj vliv..

5 2
možnosti
PV

Uff, ještě že jsem Moravák.

Ale vážně. Článek je pěkný R^, dalo by se říct přesný obraz člověka - bolševíka - s vymytou hlavou, který si zrovna vybral tu ř.iť, co je v kurzu a vesele se do ní cpe. Přemýšlet o události a zapudit v duchu pravdy zažité předsudky, se mu ani za mák nechce. Příště může klidně poklonkovat před tou čínskou....

1 4
možnosti
MJ

Dodatek.

Myslím si, že každý z nás si můžeme  vysvětlovat  "politicky a ideově "události na Ukrajině. Dle našich informací smyšlených i skutečných. Ale nikdy, opakuji nikdy, by se to nemělo vztahovat na celý národ. Vy najednoudemokrati (ano jen Vy máte ty velké ideologické "starosti", je to vidět zde na blogu a na našich najednoudemokratech politicích), cosi mluvíte o nesprávnosti kolektivní viny.Už je to jedno u jaké světové události. A přitom ji zde zavádíte a to tak dalece a slepě, že by jste nějakému obyčejnému turistovi, člověku, který se chce na něco podívat, nepodali ani ruku a neodpověděli na pozdrav To je ta Vaše demokracie? A co vaše kolektivní vina ve věci, která se mne bezprostředně týká. K stavu české politiky a českého hospodářství vůči světu? Aha ..to už kolektivní vina není. Za to můžou levičáci či pravičáci , co?

1 0
možnosti
KH

K36a53r30e39l 19H78a13n60á85k

17. 7. 2014 17:41

Výborně napsáno, KARMA!

Nejsmutnější je, že v českých médiích už zase máme cenzuru, tentokrát proamerickou.

V iDnes nebo na veřejnoprávní televizi nám například vůbec neukážou, jak ukrajinská armáda vraždí i civilní obyvatelstvo východní Ukrajiny.

Například Izrael je za podobné chování terčem mezinárodní kritiky.

1 4
možnosti
JJ

A kdo vám to vraždění civilistů ukázal?

0 0
možnosti
MJ

Hezký den.

Oni ani žádného Rusa neviděli, natož aby se s nějakým bavili a poznali blíže. Třeba také ano, třeba měli s osobou tohoto národa nepříjemné zážitky. Co jsem měl nepříjemných zážitků, jak tak jezdím po zahraničních firmách,  s Němci, s Japonci, Poláky, Rakušany, Čechy ( zvlášť šéfové v cizích službách), Maďary a jejich neptudum. Co nemůžu říci s Italy, jak řadovými pracovníky, tak šéfy. Výborné povahy "nespěchání" ..když to nebude dnes, tak zítra, když to nebude zítra, tak pozítří..."nechcete ochutnat víno?" Samozřejmě po pracovní době.

Jsem přesvědčen, že těch nepříjemných zážitků i ti co ruskou národnost vidí i ve svém podrážděném žaludku po ostrém jídle, měli za život více a s různými národnostmi (pokud cestují, či se s cizinci pracovně stýkají) nepříjemnosti. Ale dnes jsou v módě u nich Rusové. Když si zítra říhne ...třeba....obyvatel Amazónie...budou nepříjemní "módně" příslušníci kmene Kayapo.

2 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik