Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pane, vy jste lhář, anebo blbec. Anebo obojí.

1 2
možnosti
LM

žádný argument, jen urážky - mluvit o sobě, vystihl jste se docela přesně

1 1
možnosti
LM

No určitě není Putin takový zázrak a pravdoláskař jak ho popisujete, ale rozhodně není ani takovej agresor jako USA.

Ale se základem článku souhlasím - již několikátý převrat na Ukrajině a vždy nejbližší volby zpět dosadí do čela někoho proruského, jako byl nyní Janukovič. Prostě většina lidí tam evidentně netouží po následování např. naší republiky.

S tím se zahraničí a místní pravice nesmíří, tudíž nerespektuje výsledky demokratických voleb a násilím udělá převrat.

Teď neskončili jen u toho a chtěli celou Ukrajinu ihned vtáhnout do vlivu EU, tedy hlavně Německa, kapitalistických zájmů a nadnárodních korporací, čímž vlastně spustili tuto občanskou válku.

Jednak se brání místní lidi, jednak jim pomáhá Rusko - nechtějí mít Nato hned na svých hranicích, což by USA zcela jistě taky nezkousli, kdyby jim Rusáci zase chtěli např. na Kubě postavit vojenskoé základny.

1 1
možnosti
JS

Aštare Šerane? Jsi to ty? ;-D

1 0
možnosti
OM
KM

Již podle nadpisu jsem čekal ruskou propagandu protkanou naprostým opakem pravdy a nezklamal jsem se. jen si říká, kolik jste za to trollovani dostal odměnu

3 1
možnosti
AF

A43d81a81m 81F27a85l27b19r

2. 7. 2014 19:22

Nedávno se na Filozofické fakultě UK konala beseda se dvěma absolventy žurnalistiky, kteří v květnu navštívily Doněckou oblast a viděli oblasti bojů na vlastní oči a říkali vlastně to samé, co zde píšete. U Slavjansku jsou domobranci dobře vyzbrojení, protože získali pod svou kontrolu sklady zbraní ukrajinské armády a potřebují je nyní nejvíce, v samotném Doněcku však měli povětšinou tyče a pálky, střelnou zbraň zde měl odhadem každý desátý. Také říkali, že ač měli přístup téměř všude, kde se zrovna nebojovalo, neviděli žádné ruské vojáky nebo Čečence (před pár lety mimochodem působili i v Čečensku, tak by Čečence nejspíše poznali). Bohužel, novináři, kteří byli na besedu pozváni všichni účast odmítli, neboť by se to nehodilo do krámu oficiální propagandě, která spoléhá na "zaručené" informace západních zpravodajských agentur. 

Za článek jednoznačně karma za objektivní pohled R^

1 5
možnosti
Foto

Jak se "separatista" liší od Čečence případně od Ruského vojáka? Mohl byste to prosím vysvětlit?

1 0
možnosti
Foto

Putin? Jo toho znám z médií. Dobro, které zvítězilo ? To si mnoho lidí představuje různě. Z článku není jasné, jak si ho představujete vy. Dle mého názoru je to jen propagandistický pokus o hezkou pohádku proti (jak sám uvádíte) "lživé kyjevské propagandě".

2 0
možnosti
JR

Budete ukřižován... a dobře vám tak. Spoustu věcí tam máte zajímavých (jakkoli pro většinu zdejších diskutérů nepřijatelných), ale zabijete to nesmyslnými kecy (nepřijatelnými i pro mě). Škoda.

4 0
možnosti
FK

Po precteni komentaru k clanku musim s potesenim konstatovat, ze zvitezil rozum a ne idiot.

5 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik