Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Patrně Vám uniklo, jaké procento HDP za poslední dekádu věnuje Rusko na zbrojení.

1 1
možnosti
ZB

Pokud bych používal stejné argumenty jako Vy a na místo Ukrajiny dosadil Rusko, vychází to jasně - Rusko je fašistické.Nejste Vy ten demagog a lhář, který v jednom svém minulém blogu uveřejnil foto "hajlujícího" Porošenka?Kandidáti nacionalistických stran v prezidentských volbách získali cca.1 procento hlasů, ale vy pořád blábolíte o "fašistické" Ukrajině....asi podle zadání objednavatele.:-/

5 5
možnosti
VL

To nemá cenu, vážený pane.

Použijeme-li Vaši metodu a budeme-li vhodně manipulovat s daty, pak nebude problém předvést, že fašismus již ovládl všechny státy světa.

On byl již dosti podivný Váš předchozí článek o manipulaci, propagandě a nesvobodě. Skoro to tam vypadalo, že Vy a Vám podobní by chtěli vyhnat čerta ďáblem.

Takže podle Vás, když se lidi chtějí mít lépe, tak jsou fašisti! - rys fašismu kolektivismus a možná dokonce rovnostářství!

Když lidé vyjadřují svoji příslušnost k určitému národu (a že těch příležitostí, kdy se to vyjadřuje a mává se vlajkami je - např. sport) tak jsou fašisti.

Lidi, co v Praze rozbili u příležitosti porážky SSSR v hokeji v roce 1969 okna u letecké společnosti Aeroflot byli fašisti. Ptal jste se někdy po důvodech, proč se tak stalo? Nemá v tom náhodou prstíky také nějaký vzorný demokrat jako byl soudruh Brežněv nebo je pan Putin a řada dalších vlivů? O brutálním násilí obou stran konfliktu a ne jen té ukrajinské části by se dalo asi hodně povídat. Na každý pád ruští vůdci samozvaných republik jako pan Borodai zrovna žádnými mírumilovnými holubičkami nejsou. A že tanm takových lidumilů - internacionalistů je! O korporativismu a rychlokvašených miliardářích a vlivu oligarchů byste musel mluvit ve více státech bývalého východního bloku. Rusko by asi určitě nedopadlo nejlépe a navíc tam je pevné propojení těchto lidí se státní mocí - tak pevné, že z toho mrazí! Tato věta je skutečnou perlou: "Člověk nemusí být politologický génius, aby si z veřejně dostupných informací dovodil, že pro Ukrajinu dnešních dnů jsou projevy fašismu tak moc zřetelné, že jen slepý a hlupák to nevidí." To je argument jak stehno! Dobré je také toto: Fašisté cítí, že je krize jiným způsoby neřešitelná. Fašisté se cítí být v roli oběti. Fašisté mají pocit, že je ohrožují cizáci. Tak to by ale někteří Vaši názoroví souputníci tady byli fašisty. Přečtěte si některé jejich články o EU, přistěhovalectví atd.

11 3
možnosti
MS

Okna Aeroflotu v r. 1969 rozbili nejspíš agenti StB, tedy organizace, která některé charakteristiky fašismu splňuje. ;-)

2 0
možnosti
AJ

dnes jsi si svuj zold z rruske ambasady autore odpracoval. Takovy demagogicky blabol by jeden pohledal ... ;-D;-D;-D

11 6
možnosti
SN

:-)   Autore, mám Vás rád, ale nepochodíte !  Těch dokumentů, co existuje o tom, že je to vlastně válka vyvolaná zájmovými skupinami, všichni v zajetí ideologie a své jediné pravdy, Vám budou nadávat !!! R^R^R^

5 3
možnosti
PV

Myslím si to samé, autor to má sepsáno dobře.R^R^R^

0 0
možnosti
JC

Nacionalismus NENÍ pojmovým znakem fašismu. Fašismus ho k ničemu nepotřebuje. Proto také nebyl projevován ani ve Španělsku, ani v Chile, ani v Paraguai...

Fašismus je společenský systém založený na organisaci ekonomicky aktivního obyvatelstva ve svazech (fasci) podle ekonomického odvětví. Svazy jsou něco jako přerostlé odbory nebo profesní komory. A řízení státu se zabezpečuje právě pomocí těchto svazů, respektive jejich centrálních struktur.

Fašistický stát je vyšším vývojovým stádiem státu korporativistického.

10 0
možnosti
MS

Takže autorovi zbylo z argumentů co? Úplný kulový, je to jako produkt nechvalně známých štvavých vysílaček. ;-D;-D;-D

1 1
možnosti
SM

Dobrý snůška polopravd... tak jen jednu poznámku ke zjevné lži - USA nevydává 10x víc na zbrojení než Rusko. - Rozpočet Spojených států na obranu poklesl loni o 7,8 procenta na 640 miliard dolarů. Důvodem je především ukončování zahraničních operací. Čínské výdaje naopak vzrostly – podobně jako v předchozích letech – o 7,4 procenta. Rusko zvýšilo výdaje o 4,8 procenta, což znamená, že Moskva poprvé od roku 2003 vydává na zbrojení vyšší procento HDP, než Spojené státy. - A věty typu - se to všeobecně ví, někteří odborníci říkají - svědčí o mediálním tréninku a je to čirá manipulace.

14 6
možnosti
Foto

Pokud konstatujete zvýšení ruských zbrojních výdajů o 4,8%, o kolik se zvýšil ruský nominální hrubý domácí produkt? Odhadl bych to zpaměti tak na 5%.

1 0
možnosti
AJ

jako ironie dobry ;-D

6 2
možnosti
PR

Neni ale jev Rusku.

2 2
možnosti
FS

Pane Reichelt,v čem nemá autor pravdu? Vy jste taky obdivovatel té podivné ukrajinské vlády?

5 7
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik