Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zrejme diky rychlym sitim si mnozi mysli, ze konecne a originalne nahledli pod povrch veci, i kdyz neumi ani ukrajinsky, ani rusky, ani v techto zemich nikdy nebyli. V tom je sila Putinovske propagandy: ze dava hlupakum pocit, ze vedi mnohem vice nez lide, kteri danemu tematu venovali kus sveho zivota, studii a mnohokrat opustili sve pohodlne kreslo jen pro to, aby byli v centru deni a u toho. V pripade senatora Stetiny je nutno rict, ze riskoval kolikrat i zivot jako novinar, jen proto aby vydal pravdive a zasvecene svedectvi. Ale mozna je to i jinak. Prezident Putin vyznamenal nedavno na 300 novinaru za loajalitu vuci zamerum kremelskeho rezimu. Jmena ocenenych jsou ale vetsinou tajna a kdovi, kolik ceskych blogeru a komentatoru mezi nimi je :-)

3 0
možnosti
JG

J39a76n 98G69a67z30d74a

11. 6. 2014 22:26

Kdysi jsem musel povinně na prvního máje. Museli jsme nosit nějaké vlaječky, mávátka a hesla a poslouchat kidy jakýchsi tlučhubů. A dost často jsme se snažili zdejchnout. Jsem ale vděčný i za zkušenost té  doby i za tehdejší kecy. Styl obrácené pravdy, stupňování a gradaci plků a kombinace pravdivých a nepravdivých tvrzení totiž dodnes rozeznám na první poslech. Asi se to ti rudoši dodnes někde učí. Ještě že moje děti ty kecy nemají povinné, tohle je jako očkování k posílení obranných reakcí organismu. Brrr. Jo a věděli jsme, že koho nejvíc pomlouvali, asi bude dobrý člověk. Jako nyní pan Štětina, když už nežije Václav Havel.

1 0
možnosti
Foto

P49e10t81r 42J68o18h77a84n

10. 6. 2014 23:16

Krötén nebo döbil je autorem článku, kde použije momentku mávajícího prezidenta s mystifikací, že hajluje.

Snůška nesmyslů a smyšlených hovadin!

2 1
možnosti
Foto

M70i76l59a37n 48N81o22v12á34k

10. 6. 2014 16:51

Autor je typickým dokladem faktu, že ani vzdělání neuchrání některé lidi od poblouznění iracionálnem.

2 0
možnosti
PV

Mám pocit, že tohle je napsáno pěkněR^, je třeba vždy mít dobro na prvním místě, na tom není nic zavrženíhodného. I v případě mezinárodních vztahů, o kterých především autor píše.

Schválně se podívejte, kdo plive na tuto prostou pravdu například zde pod článkem. Je to elita....:-)

2 3
možnosti
Foto

Jinak pojmy dobro/zlo jsou někdy velice relativní. Jde o úhly pohledu, schopnosti i ochotu vnímat, atˇ těch, či oněch,,stran". Realitu dělit na černou a bílou bývá proto ošidné. V reálu jde vždy o ,,strakatinu", někdy více do růžova, jindy třeba do khaki. Co se ,,osobnosti" v článku zmíněné týká, napadají mne ,,typologie" tlumočené Švejkem. Osobně bych si zařazení pravděpodobně našel. A nejen u zmíněného8-o;-)

1 0
možnosti
BC

Dobrý článek R^

12 1
možnosti
ZB

Tak jsem čekal, který primitiv dá první na blog foto zdravícího Prošenka a použije ji jako "důkaz" fašismu na Ukrajině.Gratuluji, jste to Vy, Olšer nějak zaváhal....;-)

8 4
možnosti
JC

Proč je podle Vás dobro odpadem?

5 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik