Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

clovece vzdyt vy jste mistr propagandy a agitace a takovy Goebbels by se od vas mohl ucit. vase skoda je, ze jste se nenarodil o nekolik desitek let drive, vas talent v teto oblasti by vas jiste vynesl velmi vysoko. jen si nejsem jisty, zdy jste trochu neopisoval, protoze treba tohle: " Díky jeho rozvážným a moudrým postojům, k ze strany USA záměrně vyvolanému ukrajinskému konfliktu, ještě dnes můžeme dýchat čistý vzduch, těšit naše blízké a vidět šťastné oči našich dětí." bude hodne lidem pripadat dost povedome..

5 0
možnosti
KJ

Ten člověk je buď placený FSB nebo naprostý mimoň. I ty jeho další články jsou šílené.

5 0
možnosti
MB

Bože, bože, to má člověk dojem že tady řádí virus,  který způsobuje duševní poruchu nápadně připomínající delirium tremens.

Tak oni prý USA se snaží vyvolat válku s Ruskem (jadernou mocností)  tedy konflikt který by mohl také skončit jadernou válkou,  protože tohle prý se USA šíleně ekonomicky vyplatí.   Tedy prý jak říkají ti s tím virusem delirium tremens.

;-D

Ještě autor zapomněl napsat to hlavní antiami zaklínadlo, tedy že USA by rádi do Ruska vyrazili krást ropu.

Se pamatuji jak se tihle nemocní antiami křížovali za satanáše Bushe, že oni nejsou žádní antiami,  ale že to jen ten satanáš je tak sere. Ale dneska mají USA černého presidenta, nositele nobelovi ceny míru a ono se to těm nemocným nejen nezlepšilo ale naopak zhoršilo, zkrátka černý Obáma to je horší satanáš než Bush mladší ten dokonce sní o rozpoutání války s Ruskem, proti tomuhle byl Bush junior hotová matka Tereza ;-D

10 1
možnosti
JS

Velké světové velmoci bojují neustále o uplatnění svého vlivu v zemích, které jsou strategické z pohledu vojenského nebo ekonomického. Proto se bojovalo v Iráku, Srbsku nebo Afganistánu. Naivní český člověk si myslí, že nás Rusko, Čína nebo USA berou jako rovnocenného partnera, že nám pomáhají. Ve skutečnosti hájí především svoje zájmy, hledají nové trhy, nová naleziště surovin a strategická místa na vojenské základny.

2 0
možnosti
Foto

USA nepotřebují válku. USA a Izrael potřebují podle hesla "Rozděl a panuj" rozvrácené arabské země a občanskou válku na hranicích Ruska. USA ztrácí ekonomickou pozici velmoci č.1. Pokusili se vojensky zasáhnout v Iráku a Afganistánu. Nezdařilo se. Nastoupil plán B. Rv

2 3
možnosti
JH

Asi jsem hlupák, ale USA válku nepotřebují. Potřebují se jen zbavit přebujelé byrokracie, politické korektnosti, pozitivní diskriminace, zelené ideologie a vysokých daní, tedy socialismu jako celku. To stejné potřebuje i Evropa. Rusko je na tom poměrně lépe, i když už i tam se objevují regulační náznaky.

2 0
možnosti
TH

To ano, ale který vedoucí politik to učiní? Přišel by o koryto.....Tudíž vnější nepřítel je lákavější řešení

0 0
možnosti

L38i26b22o24r 65Š80a70j44a

6. 6. 2014 8:38

Naprosto souhlasím s autorem! A ostatním, aby konečně pochopili, doporučuji poslechnout rozhovor s Patrikem Sojkou na stránkach Slobodný vysielač, vyhledejte příspěvek ze 6.3.2014 Situácia na Ukrajine, a pochopíte!

http://www.slobodnyvysielac.sk/informacna-vojna/m5/p19/r3

5 7
možnosti
ZH

Je nutná okamžitá reforma školství. Když produkuje takovéhle "vzdělance", tak každej za svoje, za moje daně by neměli ze škol výlejzat nevdělanci;-€.

10 5
možnosti

Toto tvrdi i byvaly namestek ministra finance USA Paul Craig Roberts https://www.youtube.com/watch?v=BABXj2nNO8k

2 0
možnosti

8-oPotřebujete obklad.

3 2
možnosti
JC

Doporučte nějaký, jaký Vám osobně vyhovuje nejlépe?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik