Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

No - jak uvádíte, zřejmě padáme a padáme. Neboť myslíme především na sebe.  Jen mám dotaz: Jak můžeme padat z výšin, jak jsme se tak vysoko mohli dostat? Neboť lidé jsou pořád stejní. Ve své většině egoističtí (potomci těch, kteří v minulosti egoističtí nebyli, dávno neexistují, rod nepřežil).

0 0
možnosti
VH

Nerozumím větě: ".... za skutečně rozumnou cenu (tedy ne tu marketingovou, reklamní).".   Jak se pozná cena "rozumná" "nemarketingová"?  Z čeho usuzujete, že současné ceny jsou nerozumné?

0 0
možnosti
JM

Zni to dobře,otázka je jestli to někde funguje. Jestli to není výsadou velmi malých skupin lidí.

0 0
možnosti
VR

Na to je  jednoduchá odpověď, ne.

0 0
možnosti
Foto

Člověk člověku vlkem. Těžko naopak. Vůdce smečky Akéla už umřel. No nic, stejně to byl taky nejspíše jenom vlk. Jen ho pak někteří z vlků adorovali 8-o;-)

0 0
možnosti
Foto

Ano tohle umí dát lidem jen svoboda.  Každý se snaží. Kdo se snaží jen pro sebe má málo, kdo se snaží uspokojit potřeby ostatních lidí má hodně.  Čím víc ostatním lidem pomůže dostat to co chtějí, tím bude bohatší.   Neplatí to v současném systému, kdy se můžete stát milionáři i když společnosti v podstatě škodíte.

1 0
možnosti
Foto

Jenže takový koncept nelze rozkázat.

1 0
možnosti
PV

Koukám, že jste taky vyfasoval svého stalkera.:-)

K článku se vrátím... až se vrátím z cesty.

0 0
možnosti
JF

Tohle je nuda. Já bych chtěl něco jako jste psal včera  " USA a EU si ve svém nenávistném tažení proti Rusku vůbec nevšimli úsměvů na tvářích šťastných krymských občanů"

Člověk se dnes tak málokdy zasměje....:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik