Diskuse

Čí je Krym?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud by někdo chtěl snad polemizovat s autorem na základě logických argumentů, doporučuji si přečíst jeho předchozí článek "Mechanismus ovládání lidské mysli". Jsou to asi tři články dozadu. Dám se jednu ukázku

!

"Abychom mohli mechanismus ovládání lidské mysli dobře  pochopit, je nutné se alespoň trochu seznámit se základní energetickou strukturou člověka. Každý člověk má složitou šestidimenzionální neviditelnou strukturu, která souvisí i se vznikem a příčinami emocionálních stavů, jako jsou zlost, agresivita, závist, lítost, strach, vzpomínky na minulost, a podobně. Člověk, který nemá potřebné znalosti, si ani neuvědomuje, proč se na něj navalují a střídají se u něj různé nálady a emoce."

Zbytek pokračuje v podobném stylu ...

0 0
možnosti
KS

Díky za normální článekR^

4 3
možnosti
AS

A24d85a73m 65S84t56a82v20a

22. 4. 2014 20:49

"Čí je Krym?": Náš!  /Čí je Praha?/

0 0
možnosti
JR

J69a90r74a 18R11a98n30k

23. 4. 2014 1:55

Nic noveho, zacali uz v roce 2011;-D

Russia's Internet blacklist looms in freedom crackdown - CNET

http://www.cnet.com/news/russias-internet-blacklist-looms-in-freedom

0 0
možnosti

A68n13n68a 78Č78e89r29n87á

22. 4. 2014 19:41

Co to je za otázku, čí je Krym. Rusáci ho anektovali, tak je ruský. ;-€Rv

1 1
možnosti

De facto je ruský, de iure ukrajinský. Pohledy jsou různé.

2 0
možnosti
PK

Tak menší oprava autorových blábolů. Píšete:" ..... přehlíží fakt, že Krym byla autonomní republika, která i podle ukrajinské ústavy z roku 2004 měla právo uspořádat vlastní referendum bez souhlasu Kyjeva. Křiklouni nechtějí nic vědět o tom, že si Ukrajina v roce 1991 nezaregistrovala své hranice u OSN a podle mezinárodního práva stále patří pod území právního nástupce Sovětského svazu, tedy Ruska, a i přesto křičí o porušování mezinárodního práva."

Podle Ústavy z roku 2004 nemohl Krym pořádat referendum o odtržení bez souhlasu Kyjeva. Nevím kde jste na tom byl, že mohl.

Pokud jde o ty hranice, je to rovněž blábol. Okolní státy Ukrajinu uznaly jak de jure, tak de facto. Navíc samotné Rusko uzavřelo v roce 2003 s Ukrajinou smlouvu o přesném vymezení hranic. Čili těžko asi patří Ukrajina pod Rusko, ne?

5 4
možnosti
Foto

Bez souhlasu pučistů ? Děláte si legraci. Legitimní prezident Janukovič referendum potvrdil.

3 3
možnosti
Foto

A nejlepší nakonec:

"Vůbec jim nevadí, že Československo a řada dalších států vzniklo neústavně, že jej v roce 1968 neokupovali Rusové, ale Němci, Ukrajinci, Maďaři, Poláci, Ukrajinci - vojska Varšavské smlouvy, tedy alternativa NATO, po jehož zásahu kritici údajné ruské agrese nyní volají. "

Pane autore, tady v Turnově byla centrálně umístěná posádka a jiného jazyka, než ruského, jsem neslyšel. Tu neústavnost - tím máte na mysli, že jsme stále součástí Rakouska - Uherska? No, kéž by.

9 2
možnosti
Foto

ne, mělo proběhnout referendum dle Ústavy. Vy o nějakém víte ?

3 1
možnosti
Foto

"Pravděpodobně vzhledem ke značným rizikům se Rusko rozhodlo podpořit krymské referendum formou posílení domobrany muži z krymské vojenské základny bez označení."

Zde autor vyloženě lže, protože Putin řekl, že tam žádní ruští vojáci nebyli.

8 2
možnosti
LN

..aby je vzápětí vyznamenal....;-)

8 0
možnosti
MR

M58i33l31a25n 97R55a46d29e60k

22. 4. 2014 17:59

a tu domobranu pak Putin vyznamenal coby hrdinske RUSKE vojaky. A vy Putinovi chcete brat tuto zasluhu? Ze se nestydite, ja to na vas Putinovi reknu!

5 1
možnosti
Foto

Musím oponovat, v r. 1968 se v Československu v žádném případě nejednalo o okupaci, protože "okupanti" nevytvařeli své, nepřebírali, nenahrazovali administrativní či jiné státní československé orgány.

Československá VB stále pokutovala výtržníky, českoslovenští celníci vybírali na hranicích cla a kontrolovali pasy. Dokonce tuším, že existují prohlášení, že všechny  ústavní orgány fungují atd.

6 8
možnosti
Foto

Zbytečné, víme přece, že šlo o bratrskou pomoc proti západním imperialistům.

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS