Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
DK

naprosto bravurně napsané !!R^

1 0
možnosti
Foto

"Až se dobyté území převede těm „správným“ soukromým vlastníkům a lidé se zadluží, plamen demokratické revoluce, rozdmýchaný mocnými bankéři, zachvátí další zemi…" Jo, uz Protokoly mudrcu ze Siona upozornovaly na to mezinarodni zidovstvo co taha za dratky skrze banky a privatni sdelovaci prostredky. A my, hlupackove, rozbirame veci jako svobodu slova, vlastnicke pravo, volebni pravo, svobodu shromazdovani, nebo pravo drzet zbran... A ze WTC odstrelil White House kvuli imperialistickym choutkam jste uz cetl, autore? :-)

0 1
možnosti

Článek vypadá jako od někoho, na jehož výplatní pásce je kolonce zaměstnavatel GRU.

Ukrajinská revoluce je špinavá a perou s v ní různé síly. Jsem si jistý, že krom zasvěcených, nikdo nezná skutečné pozadí. Ti kdo obviňují Rusy či revolucionáře, činí tak na základě svých subjektivních pocitů.

Co se médií týče, ta byla, jsou a budou s revolucí proti zkorumpovaným režimům. Má to logické a psychologické důvody. Nevím proč se tu hledá nějaké spiknutí.

0 5
možnosti
MS

Momentálně nejzkorumpovanější režim na světě je EU. A ten korumpuje média vydatně. Jste jedním z těch, kterému to nedochází.

2 0
možnosti
MS

Je poučné sledovat, jak se zde na diskuzích mísí amatéřští příznivci různých stran a jak do diskuzí vstupují "navedení". Do diskuzí je neustále implantován marx-leninský princip stranickosti, tedy, kdo není s námi, je proti nám.

Nejmarkantněji se to projevuje u hysterických příznivců EU. Často jsou to lidé, kteří dostali práci v nějakém státě EU a považují to oprávněně za svojí životní výhru. Jiní pracují v úřadech financovaných EU, další si sáhli na EU dotace atd. Svým způsobem jsou EU uplaceni. Nejsou pak schopni ani ochotni vidět totalitní politiku, kterou s sebou EU vleče. Dokonce nejsou schopni pochopit, že EU již v politice nemá demokracii, pouze se vyskytují sem-tam demokratické prvky, kterými EU chce zacpat ústa demokratickým nespokojencům. EU byrokratickým systémem uplacení nevidí v čele EU antidemokratické komouše ze Sorbony, zato vidí komouše všude, kde se nějakým způsobem vyskytuje Rusko, Čína a nepřátelské africko-asijské režimy. Nepřátelské africko-asijské režimy se totiž vyznačují tím, že nemají západní "demokratické dluhové bankovní systémy".

Mnozí z diskutujících se diví, k čemu je tady OSN. No ke stejnému účelu jako FED, MMF, ECB, EU. Za vznikem těchto institucí a organizací stojí vždy stejní lidé.

Internet i přes snahu výše uvedených organizací kontrolovat, cenzurovat a diktovat je zatím svobodnou platformou.

Tento blog pomáhá věci vidět trošku racionálnějším pohledem a dávám mu rád karmu.

4 1
možnosti

A jak to souvisí s článkem? Nemáte rád EU. Ok, já také ne. Ale nevidím důvod to sem psát.

0 0
možnosti
MJ

Inu, co k tomu dodat. Snad jen, že si váš rozbor zaslouží karmu a sdílení. R^

1 1
možnosti
Foto

Velmi správný článek. Rozumní lidé s protiústavním pučem na Ukrajině nesouhlasí. Bohužel, propaganda v Česku si mele svou Rv

10 2
možnosti
Foto

Nic nového. Plná historie lidstva od..., až do ,,furt". Tedˇ UMOCNĚNÁ O POKROK. Od mobilů po net, v reál.čase, kdekoli po zeměkouli.8-o:-/;-(

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS