Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Děkuji všem čtenářům za příspěvky. Budete-li se mnou chtít diskutovat Keynesiánskou, Friedmanovu, nebo Hayekovu ekonomickou teorii, jsem pro. Nyní však v přímém přenosu můžeme pozorovat, že na dnešní dobu žádná z nich nefunguje. Než někdo zase něco objeví, zkusme se tolerovat. Ani pravicoví ani levicoví občané za stav země nemohou. Rozeštvat tyto dvě skupiny se ale některým politikům hodí. Jednak aby odvedli pozornost od svojí neschopnosti a jednak aby se nemuseli tolik dělit. Kde jsou ta slibovaná pracovní místa podnikatelů? Kdyby lidi měli práci, nečerpali by sociální dávky. Pokud ale existují podnikatelé, kteří si oficiálně vyplácejí 10000 a jezdí autem za 3,5 milionu, je něco špatně. Raději by měli přemýšlet o tom, kdo tu měl, má a bude mít největší kupní sílu.

0 0
možnosti
JN

Ovečky sobci do prava, ovečky chudé do levy.

A mi lidé pojdme k volbám volit to lepší řešení.

Je třeba odpovědnost politiků, trestní i majetková, jak je tomu ve všech podnicích i stáátech na světě.

Toto má v programu jako jediná strana Úsvit přímé demokracie.

http://www.hnutiusvit.cz/program-hnuti/

1 2
možnosti
MM

Jo Úsvit s Tomio Okamurou je jen reklamní populismus. Prostě nákup - prodej.

1 0
možnosti
MM

Moc jste se netrefil. Co tady nejvíc chybí je etika, morálka a úcta k člověku a zákonům a to právě od všech politiků zlevá do pravá. Nechtějí být dobrými správci naši vlasti, protože je to užvaněná chamtivá politická lůza. A komouši? to jsou jen Leninovi pohuňci bez charakteru se zavirovanými CD-ROMY.

0 1
možnosti
JN

o rovnosti hovořili diktátoři, o spravedlnosti zločinci, a o morálce mluvíte Vy ... jak ;-D :-P

0 0
možnosti
JR

J66a87n 23R45á11ž

23. 9. 2013 21:07

Ten doprovodný obrázek mne vrátil do mládí.....fuj vy hnusní kapitalisté! Jen si vykuřujte své doutníky, ale už dlouho nebudete. Dělnická třída vám ty doutníky z vašich uslintaných hub vytluče.

Až na Vltavě zakotví Autora, bude s Vámi brzy konec.

1 0
možnosti
JV

Jen jsem chtěl upozornit na hamižnost a nenažranost, která společnosti škodí

1 0
možnosti
Foto

sobectví, chamtivost a vysoko do žlabu - to žene závistivé pravičáky k eskapádám.

1 2
možnosti
JP

sobectvi a chamtivost je hnacim motorem veskereho pokroku, a to jiz od kopcema s veverici ...

0 0
možnosti
MK

M95i85l72a19n 62K49e67s18l

23. 9. 2013 18:49

Chytrý a myslící kůl v plotě nepomůže moc sobě ani jiným.Potřebuje neschopnou lůzu,aby to co vymyslel realizovala.Ta touží po snesitelném životě.Jinak si jej představuje ona a jinak živitel.Rozdíl v představách se projevil ve čtyřicátém osmém roce.Lůza po zkušenostech s blahobytným životem v první republice dala přednost komunistům.Dost žijících pamětníků tvrdí,že nebylo za jejich vlády vše špatné a že dost komunistů i myslelo.Nechceme,aby se to opakovalo, nedělejme stejné chyby.Chyby a reformy,které napáchaly poslední vlády nenechávají lidi v klidu.Co když přijde nějaký Lenin,průšvih bude hned.

2 0
možnosti
JH

J44a49n 27H57o36r88a

23. 9. 2013 18:20

Povedený je obzvláště poslední odstavec - "pravičáci, brzděte, myslete, vymyslete, zařiďte ať ekonomika roste, ať mají levičáci z čeho financovat své populistické do špatného rámce zasazené sliby". Ve Vašem podání to vypadá, že vystudovat ekonomii není to samé jako ekonomicky myslet či konat.

8 0
možnosti
JP

mam duvodne podezreni, ze autor je zastancem takove te jine, lidovedemokraticke ekonomie ...

4 0
možnosti
FV

To je pěknej blábol -Není žádným tajemstvím, že socialismus vždy nastupuje tam, kde se lidský život většiny obyvatel stává nesnesitelným, kdy lidé touží po něčem lepším. 

Nastupuje jen proto že většina lůzy je neschopná se postarat sama o sebe a závidí těm co jsou schopni.V 48 roce také lůza vyšla do ulic jen proto že jím bolševik nasliboval lepší zítřky.Hold někomu to stačilo protože nemusel dělat a hlavně myslet. Bolševik to vše vymyslel a proto jím zakrněl mozek.Stačí se podívat do dnešní nabídky slibů rudooranžových armějců a jsme zase nazpět o 65 let. RvRv

12 2
možnosti
JV

A na to jste přišel kde? Moje babička, která celý život dřela, mi řekla, že nejhorší bída byla za Masaryka. Lepší to bylo (více jídla) za Hitlera a nejlepší za komunistů. Kdyby jste si to peklo prožil a nabízela se jiná lepší alternativa, volil by jste komunisty nebo socany také. Tedy pokud jste nebyl fabrikant nebo titulů zbavený šlechtic.

0 0
možnosti
DC

A také jste zapomněl napsat, jak velká část dluhu vznikla za vlády ČSSD. A to v době, kdy celosvětově ekonomika rostla.

To byla prostě největší kravina, či spíše zločin, kterou mohla naše vláda udělat. A je nehorázné, že stejný člověk, který pro....al miliardy, za které teď draze platíme úroky, se staví do role zachráce po neschopné pravici.

Je smutné, že sociální demokrati, kteří by měli být zástupci pracujících a drobných živnostníků, a obecně by to měli být spíš něco jako rozmyslní hospodáři, jsou banda neschopných plkalů a demagogů, kteří svou kariéru postaví pouze na populistických slibech ...

Pravice, která by měla zastupovat podnikavé a samostatné lidi je ovšem také banda - zločinců - mafiánů, takže částečně máte pravdu. 

Oba tyto fakty škodí nám všem.

10 0
možnosti
FV

Raději bandu zločinců než zavřené hranice a hledání třídního nepřítele. Je to sice smutné ale svoboda je mi milejší jak 30 kč u lékaře.

7 3
možnosti
JP

asi takhle: nechci se delit, nechci byt solidarni, a jediny rust, ktery me osobne zajima, je rust moji vlastni zivotni urovne. nikterak nebranim ostatnim, aby se delili a solidarizovali az do uplneho rozdeleni, ale tato aktivita konci pul metru od kapsy s moji penezenkou.

10 0
možnosti
JV

Proč používáte silnice, nemocnice, chodníky? Zafinancujte si svoje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik