Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na sobotní přednášce jsem byla, bylo to fajn. Všechno, co vstřebávám nechávám projít svou intuicí a řekněme, že jedno velké moudro jsem si z toho odnesla. Zbytek jsem věděla i bez Dalailamy:)

1 0
možnosti
JV

Copak to bylo za moudro?

0 0
možnosti
VS

Dalajláma je představitel falešného náboženství a marxista, kterého vyhnali čínští komunisté z jeho země.

1 0
možnosti
JV

Všechna náboženství jsou pokroucená lidmi, kteří toužili a touží po moci a/nebo bohatství. Dalajláma navenek působí pozitivně a to může být pro lidi dobré, nemyslíte?

0 0
možnosti
Foto

Zajimavé. Akorát ty citované prameny působí velmi málo věrohodně. Proč by měly být pravdivější než budhismus? Cituji o Zezulkovi: 

 

„Josef Zezulka - BYTÍ - životní filosofie - 

Základní dílo Přinašeče z Prahy, nevzniklo jako kompilace, je výsledkem daru Ducha, který dostal autor knihy, pan Josef Zezulka ve svých 33 letech, v den svých narozenin 30. března. Psal se rok 1945, byly Velikonoce. Dar Ducha je schopnost znát pravdu Bytí bez prostředníků. Je to přímé napojení na nadvědomí. Má ji jen jeden člověk za 2000 let. Stejně jako poslední tři Přinašeči Abrahám, Mojžíš a Ježíš. Právě nyní je aktivováno další duchovní centrum – Praha, pro dalších 6000 let.“

  

Taková nabubřelost! Vy tomu fakt věříte?

1 0
možnosti
JV

Jak bych to řekl... Udělal jsem si analýzu spisů Zezulky, Lorbera, Jaro Pippichové, Paula Bruntona a Anastasie Novych. V základních věcech, jako jsou Materiální a Duchovní podstata, vznik a zánik vesmírů, existence duše, energetické struktury člověka, rovnováhy energetických polí, vznik hmoty z informačních částic, vliv myšlenek na hmotu, se všichni shodují. Je to vše o frekvencích, vibracích a kvantová fyzika. Všechny tyhle věci jsou ve znacích a symbolech popsány v odkazech pradávných civilizací, akorát to tam málokdo pozná, protože lidem chybí znalosti. O těchto věcech jsem schopen vést vědeckou debatu. To, co citujete ze Zezulky, je těžko prokazatelné, ale věřím, že se mu to do hlavy dostalo jiným způsobem než učením a že si to nevymyslel. V Praze je silná pozitivní energie kolem Vyšehradu a z jednoho "přinašeče", který se měl zjevit kolem roku 2000, čerpám své znalosti ;-)

0 0
možnosti
RJ

Dalajláma je marxista. Sám to o sobě prohlásil a marxista pro mne není morální autorita, ale bloud.

0 0
možnosti
Foto

Dalajláma neprohlásil, že je Marxista, ale že uznává některé jeho myšlenky. Na tom není nic špatného. Socialismus jako ekonomický systém není špatně. Je to ekonomický systém založený na tom, že všechny výrobní prostředky a všechny produkty patří všem (zjednodušeně řečeno). To, co posléze k Marxismu přidal Leninismus a co z toho v praxi udělali komunisti je další věcí. Každopádně Dalajláma o sobě neřekl, že je Marxista:)) Prosím, analyzovat informace:)

1 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik