Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Internetová rusofóbie čecháčků

Vrátil jsem se z dovolené. Byla fajn. Hotelový komplex byl z 90% zaplněný Rusy, zbytek tvořili Němci, Poláci, Španělé, Ukrajinci a několik rodin Čechů. Oproti hlučným Němcům, Polákům a vysmátým Ukrajincům Rusové působili důstojně, kultivovaně a velice slušně. V noci byl na hotelu klid a pořádek. Na první pohled bylo vidět, že Rusové nouzí netrpí, měli na sobě kvalitní značkové oblečení, drahé hodinky a prakticky každé malé děcko, a to i když bylo dětí v rodině více, mělo v ruce nejnovější iPhone a/nebo iPad. Přitom se nejednalo o nějaké zbohatlíky, ale o obyčejnou ruskou střední třídu, avšak uvyklou na evidentně vyšší životní úroveň, než je ta naše. Vadila mi na nich jen jedna jediná věc. Nehorázně plýtvali jídlem...

Již více než půl roku, prakticky od větší mediální pozornosti věnované Euromajdanu, se v internetových diskuzích setkávám s nenávistnými výpady svých spoluobčanů vůči Rusům. Veřejně je označují za chudáky trpící bídou pod totalitním nacistou "Putlerem", roztahovačnými imperialisty, a podobně. Inspiraci pro takovéto projevy národnostní nesnášenlivosti jim zřejmě dodávají někteří političtí činitelé včetně našich, když veřejně prohlašovali, že je potřeba Rusy zabít (Tymošenko), vyvraždit (Ljaško, Jaroš), podřezat (Ljaško, Jaroš), střílet (Kličko), pověsit, zlikvidovat (Tymošenko), dát jim přes držku, aby se neroztahovali (Schwarzenberg), že jsou podlidi (Jaceňuk) a podobně. A naši internetoví čecháčkové tyto názory přebírají a v internetových "diskuzích" hojně prezentují.

Jde o otevřené, veřejně prezentované a tedy snadno průkazné projevy nacismu i fašismu. Strážci demokracie, policie a státní zastupitelství však nekonají, mlčí. Kde jsou ty doby, kdy se kvůli vesnické tancovačce s několika vyholenými lebkami konaly policejní manévry? Zdá se, že nepokoje na evropském kontinentu jsou žádané, USA si je přejí kvůli své ekonomické záchraně. A naši nevyzrálí čecháčkové, kteří dříve svým udáváním ochotně a dobrovolně sloužili nacistům v protektorátu a komunistům v čele se Sovětským svazem, nyní s nemenším úsilím slouží americkým zájmům. Potřebu leštit kliky, ochotně posloužit a proaktivně lézt do zadku vládnoucím mocným mají zapsánu v genech po svých předcích.

V dnešní době se s čecháčky a jejich primitivními názory setkáváme především v internetových diskuzích, zvedají nám hladinu emocí, možná i krevní tlak a máme potřebu s nimi diskutovat, předkládat argumenty že se mýlí. Takovéto diskuze pak čecháčkové zpravidla pro nedostatek argumentů ukončí nadávkami do komunistů, Putinových agentů a radami k odstěhování se do KLDR. Nediskutujme s nimi, nemá to smysl. Nenaskakujme na jejich háčky. Jsou nevyzrálí, mají v sobě geneticky zakódovány patologie nutkavé potřeby horlivě sloužit, patolízalství a potřebu uznání.

Naši „klávesnicoví hrdinové“ při každé příležitosti donekonečna opakují své horlivé řiťolezecké mantry, které vždy ochotně přizpůsobují aktuální situaci a čekají, kdo je pochválí a podrbe za ušima. Dokonce se zdá, že je to pro mnohé smyslem jejich života.

Nechme je úpět nad „hroznými zločiny Putina“, kterých se dopouští tím, že psychopat Porošenko nechá zbraněmi hromadného ničení ničit civilní sídliště, kde nikdy nebyly žádné vojenské objekty ani ozbrojenci, včetně jeho obyvatel, a žádá za to jako trest tvrdší sankce proti Rusku. Nechme je trpět nad důsledky jiného strašlivého skutku Putina, který spočívá v tom, že rusky hovořící lidé z jihovýchodní Ukrajiny před Porošenkovými zločiny proti lidskosti se zbraněmi v rukou brání své ženy, děti a vlastní životy.

Čecháčci nechtějí pochopit, že domobranci nejsou žádní teroristé, kteří terorizují civilní obyvatelstvo, že nepřišli do své země bojovat, že jsou doma a chtějí jen navrátit vládu věcí svých, tak jak tomu bylo před západem uměle vyvolaným Majdanem, nechtějí vládu ničivé západní nenažranosti a destrukce, chtějí důstojně žít jako Člověk a ne jak nacistická zvířata podle diktátu kyjevských psychopatů. Ale nechme naše čecháčky být, jsou to jen lidé, kteří mají k Člověku daleko. Když o jejich výlevy nebude zájem, touha po zalíbení se a podrbání za ušima je nasměruje tam, kde najdou živnou půdu. Třeba k problematice chovu domácího zvířectva.

Ať už je skrytým zájmem EU a USA vytvořit z Ukrajiny nárazník proti sílícímu ekonomickému vlivu Ruska, vyrabovat zdroje Ukrajiny, nebo v Evropě opět rozpoutat světovou válku a vyřešit tak chudobu a extrémní zadlužení tzv. euroatlantické civilizace, výsledek bude vždy stejný. Ztratí všichni občané, včetně těch, kteří skryté zájmy plánují, realizují a svými skutky nebo nečinností podporují.

Krach euroatlantické civilizace a jejích pokřivených hodnot je neodvratný. Lidé již znamenají méně než finanční profit. Za slovy svoboda a demokracie se ve skutečnosti skrývá kořistnictví a finanční otroctví. Rozpoutávání nepokojů, lhaní, negace událostí, obviňování druhých z důsledků svých vlastních činů, vyhrožování a sankcionování se v euroatlantické civilizaci stává obecně tolerovaným standardem.

Lidská civilizace ale není úplně ztracena. Ještě stále existují národy s vládami, které kladou důraz na základní lidské hodnoty, a pro které slovo Člověk znamená více než pracovní zdroj, obchodní příležitost, či zatěžující nákladovou položkou v databázi sociálních výdajů…

Co nám česká média neukáží:

-          Od 10. minuty se z trosek podařilo zachránit malé ukrajinské dítě.

https://www.youtube.com/watch?v=I-zxw5U7tS0

-          Otřesený inspektor OBSE v Lugansku nenalezl žádné vojenské cíle, jen střelbu do bezbranných civilistů.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pDmVbSdhu_k

-          Střelba ukrajinské armády zbraněmi hromadného ničení na své vlastní civilisty a jejich majetky tolerovaná EU. Kompletně zničené sídliště. Za toto USA uvalují na Rusko sankce.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pDmVbSdhu_k

-          Záběry ukrajinské televize, žena popisuje zvěrstva ukrajinské armády a ptá se "Porošenko za co"?

https://www.youtube.com/watch?v=nNufJO2k1OE

Autor: Josef Votípka | čtvrtek 17.7.2014 13:34 | karma článku: 36,89 | přečteno: 3380x
  • Další články autora
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Ukrajinská policie zadržela šest Čechů za telefonické podvody z Oděsy

23. dubna 2024  21:25

Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z...

Nepříjemné svědectví. Bulvární boss popsal, jak Trumpovi pomohl s kampaní

23. dubna 2024  21:21

Bývalý vydavatel bulvárního listu National Enquirer v úterý u newyorského soudu popsal porotě, jak...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno 

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Narušitelé jsou všude. Čínská rozvědka přitvrzuje, chlubí se i českým zářezem

23. dubna 2024

Premium Čínské tajné služby v posledních letech posilují svůj vliv a nebojí se ani prezentace na sociálních...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik