Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Štětina a Zaorálek – skuteční hrdinové Majdanu

Hrdina Majdanu Muzyčko už nám na svůj naleštěný Kalašnikov svoji muziku nikdy nezahraje, při "politických jednáních“ již nebude argumentovat téměř půlmetrovou zabijáckou dýkou. Tento hrdina, který se za podpory celé západní a střední Evropy nejvíce podílel na úspěchu „majdanského zla“, je mrtev. Podle tvrzení ukrajinské policie a zpravodajců zemřel při zatýkání, střelen dvěma ranami přímo do srdce, a to po předchozí kontrole, zda na sobě nemá neprůstřelnou vestu.

idnes.cz

Jak je možné, že ukrajinská policie při zatýkání hrdinů ukrajinského lidu používá takovéto brutální metody? Co se stalo, že najednou může být západní veřejnost informována o tom, že jsou na Ukrajině nebezpeční teroristé a radikálové, kteří bojovali na Majdanu, a které sama krvelačná plynová královna Tymošenko prohlásila za hrdiny? Vždyť přece v archivech našich veřejnoprávních médií existují jasné důkazy o tom, že tam žádní radikálové nebyli a nejsou! Jde zejména o reportáže senátora Štětiny z TOP 09, který byl demonstracím a bojům mírumilovných demonstrantů s brutálními policisty osobně přítomen!

Byl to senátor Štětina, který nám z obrazovek opakovaně sděloval, že s těmi mírumilovnými demonstranty osobně hovořil, a že jde o slušné, moudré, vzdělané a inteligentní lidi, tedy o profesory, vědce, lékaře, filozofy, a učitele, kteří se přišli svobodně a demokraticky projevit. Kategoricky odmítl, že by se jednalo o radikály, či snad teroristy. Brutální násilí teroristů a radikálů, zachycené na stovkách fotografií a videozáznamech, nám senátor, za vydatné podpory zpravodaje Karase a pražské veřejnoprávní mediální žumpy,  vysvětloval jako ruské provokace, ruskou propagandu a řádění Putinem řízených Titušek, protože on byl v Sovětském svazu a musí tedy vědět, jak to v Rusku chodí, a dobře ví, co jsou ti Rusové zač.

Senátor Štětina nám tak za podpory námi placených veřejnoprávních médií a politické reprezentace vytvořil mediální obraz, že na Ukrajině žádní radikálové nejsou, vládne tam klid, pořádek a nadšení ukrajinského lidu, který se nemůže dočkat vstupu do Evropské unie, protože pak zažije doposud nevídaný blahobyt. Podle senátora Štětiny a našeho mediálního mainstreamu se tedy ve Lvově, Oděse, Sevastopolu, Simferopolu, Doněcku, Charkově a dalších lokalitách žádné brutální násilí ze strany radikálů, teroristů a fašistů nekonalo, vše byly jen provokace Ruska pod vedením diktátora Putina, který má mnohé zkušenosti z KGB. Nebýt těchto, ruskými tajnými službami řízených  provokací, byl by na Ukrajině pořádek a bezpečí.

Skutečným, svobodně smýšlejícím demokratům, kteří se nacházejí snad jen v TOP 09, přece musí být ihned jasné, že každý Rus byl, je a vždy bude ztělesněné zlo, zástupce Satana na zemi, a jeho životním posláním je vojensky okupovat a dobývat cizí území, aby pomohl vytvořit imperiální říši zla. Kdo to nechápe, je komunistický bolševik a nemá v demokratické společnosti co pohledávat.

Není tedy žádné ospravedlnění pro přítomnost ozbrojenců na Krymu, ani pro svobodně konané demokratické referendum, když se na území Ukrajiny žádní teroristé, ani ozbrojení radikálové nenacházejí, a všechny informace o nich jsou jen dílem ruské propagandy a „putinovských provokací“. EU a USA vyhrožují a zavádějí proti Rusku sankce, ministr zahraničí Zaorálek, na pokraji nepříčetnosti s komickým špulením rtů, všechny vyzval k těm nejtvrdším protiruským sankcím, až se jej sám Putin zalekl, a o odvetné sankce ze strany Ruska proti EU a USA se raději ani nepokusil. Naaranžovanou hloupou historku komunisticky snaživého zpravodaje České televize Karase o zadržení a odebrání paměťové karty ruskými vojáky snad ani nemá cenu komentovat.

Kromě obyvatel Krymu se o svoji bezpečnost obávali i volyňští Češi, kteří volali o pomoc a žádali český politický azyl. Ministr zahraničí Zaorálek tam vyslal expertní skupinu, která zjistila, že nikde žádní radikálové a teroristé nejsou, že policie funguje normálně, a s odůvodněním na sociální a ekonomické motivy, jejich žádosti nevyhověl. Sociální a ekonomická situace volyňských Čechů zřejmě byla před Majdanem dozajista lepší, když volyňští Češi neměli potřebu žádat o azyl dříve.

No, a pak to celé prasklo. Neuplyne ani 24 hodin a i přes „naprosto vyvážené a objektivní zpravodajství“ senátora Štětiny z TOP 09 a nezvratné důkazy expertů ministra Zaorálka, se od ukrajinských zpravodajců dovídáme, že se na Ukrajině pohybují nebezpeční radikálové, fašisté a teroristé z Pravého sektoru, kteří musejí být odzbrojeni. Zatím jsou něžně nazýváni, obdobně, jako vulgární slovník Karla Schwarzenberga „roztomilým žvatláním“, „bojůvkami“. Jedná se tedy o oficiální přiznání Ukrajiny, že na Majdanu byli proti bezbranným Janukovičovým policistům nasazeni nebezpeční radikálové z Pravého sektoru a že byl policejní zásah proti nim adekvátní? Potvrzuje to, že na Majdanu byli kromě policistů postříleni a zraněni nebezpeční radikálové a teroristé, kteří jsou nazýváni hrdinové a které musíme léčit? Jedná se o „ty kluky“, se kterými si samozvaný předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek, vybaven modrožlutým ukrajinským odznakem na klopě, podává ruku a chodí je navštěvovat do nemocnic? Znamená to vysvětlení, že veškeré kroky Ruska pro zajištění bezpečnosti obyvatel Krymu byly důvodné a legitimní?

Krvelačná plynová královna Tymošenko prohlásila, že zastřelení teroristé a radikálové budou navždy hrdinové. Podle mě se  hluboce zmýlila. Skutečnými hrdiny Majdanu jsou senátor Štětina a ministr Zaorálek. Nikdo jiný se nemusel brodit v potocích krve, koupat v krvavé lázni a dívat se na krvavá jatka v tratolišti krve. Jen ten, kdo toto všechno přežije, je skutečný hrdina. Příkladným hrdinou je i ministr Zaorálek, který se statečně bil jako lev, velice ostře se sám za všechny vymezil a postavil se proti Rusku takovým způsobem, až se jej sám Putin zalekl a pod vlivem výhružek tohoto neohroženého reka musel přehodnotit své imperiální choutky. 

No řekněte, kdo z nás by to dal, kdo jiný na to má…?

Autor: Josef Votípka | středa 26.3.2014 11:05 | karma článku: 39,80 | přečteno: 2184x
  • Další články autora
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik